El ple de Calafell aprova les dues mocions presentades pel PDeCAT de Calafell Els principals acords aprovats pel ple de Calafell gràcies a les mocions presentades pel PDeCAT han estat que hi hagi més trens en direcció Tarragona i treballar en comú perquè la platja no es quedi sense sorra


Aquesta tarda, el ple de Calafell ha aprovat les dues mocions que va presentar el Partit Demòcrata de Calafell el passat dia 22 de maig. La primera de les mocions és per desenvolupar un pla estratègic de la costa del Penedès Marítim la qual ha estat aprovada per unanimitat. Aquesta moció ve derivada per la preocupació per la situació de les platges i el que cerca és per fer una estratègia més global, treballant-la en conjunt amb les diferents institucions i sent una estratègia per anar tots a una per tal que les nostres platges no es quedin sense sorra.

Pel que fa a la segona moció ha estat perquè hi hagi més trens entre el Penedès Marítim i Tarragona/Port Aventura, la qual ha estat aprovada per majoria absoluta amb una única abstenció. El que es demana és que la nova línia faci aturada a totes les estacions i baixadors entre Port Aventura i Sitges (ambdós inclosos) i al Prat de Llobregat perquè els calafellencs i calafellenques que vagin a l’aeroport no hagin d’anar fins a l’estació de Sants de Barcelona.

Des del PDeCAT Calafell han manifestat que “ens trobem molt satisfets pel suport rebut per part dels diferents grups polítics i creiem que això és un primer pas per a millorar el nostre municipi”.

Les mocions íntegres les podeu veure aquí:

MOCIÓ PER DESENVOLUPAR UN PLA ESTRATÈGIC DE LA COSTA DEL PENEDÈS MARÍTIM

MOCIÓ PERQUÈ LA R17 SIGUI LA LÍNIA ENLLAÇ ENTRE EL PENEDÈS MARÍTIM I TARRAGONA / PORT AVENTURA

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *