Grup municipal


Joan Olivella

Nascut a Calafell el 30 de setembre de 1954.

Mestre titulat per la Universitat de Barcelona. Postgrau en gestió i administració Local per la Universitat Autònoma de Barcelona. Curs d’especialització en Administració Pública Local (UAB). Així mateix, al llarg de la meva carrera professional he cursat formacions específiques i de reciclatge en l’àmbit de l’educació i gestió Administració Local.

Mestre de primària i secundària. Els meus inicis van ser a l’escola privada i, posteriorment, vaig accedir a la funció pública en l’escola Santa Creu de Calafell i després vaig accedir a l’institut INS Camí de Mar. Vaig tenir l’oportunitat de ser Director de l’escola Santa Creu de Calafell durant 6 anys.

Des de l’any 1995 sóc regidor de l’Ajuntament de Calafell. He estat responsable de les regidories de Cultura, Ensenyament, Esports, Joventut, Treball, Calafell Ràdio, Turisme, Hisenda i Recursos Humans al llarg d’aquest període. Durant els exercicis 2005-2007 vaig exercir com Alcalde de Calafell i, posteriorment, en el mandat 2011-2015 també ho he estat. També he ocupat el càrrec com a President de l’OAM Fundació Castell de Calafell, l’organisme responsable de la gestió del patrimoni cultural del municipi. Actualment, portaveu del Grup Municipal de CDC i regidor a l’oposició.

El en període del 2007-2009 vaig ser Diputat de la Diputació de Tarragona sent responsable dels Serveis Interns i Recursos Humans, així com dels Centres Educatius Especials. Actualment, he estat nomenat novament en aquest càrrec amb la responsabilitat del Servei d’Atenció als Municipis en el àmbit de la Cultura. President del Consell Comarcal del Baix Penedès, en el període comprés entre el 2011-2015 Cap Local de CDC Calafell des del 2007. Al llarg del temps, he estat una persona involucrada en diferents entitats de Calafell: membre del Centre Cultural Excursionista de Calafell ( CCC), Secretari de la Creu Roja, membre de l’Esbart Dansaire i del Club de Bàsquet Calafell; així com sent soci de diferents entitats culturals i esportives del municipi.

Contacta

     

Sandra Suàrez i Plana

Nascuda a Calafell el 24 de juliol de 1977.

Diplomada en Relacions laborals per la UPF, graduada social per l’il·lustre col·legi de graduats social de Tarragona. Curs de postgrau en gestió i administració local (UAB). Agent local d’igualtat (URV). Màster en gestió de projectes i espais culturals (en curs).

Per compte aliena ha treballat en diversos despatxs d’assessorament laboral de Barcelona exercint les tasques de tècnica en relacions laborals des de la finalització dels seus estudis, 1999 fins el 2004. Des d’aquest any i fins el 2010 ha estat graduada social per compte pròpia. En l’administració pública ha treballat com a tècnica de projectes (2007-2008) i com a coordinadora d’agents d’igualtat (2008-2011) a la Diputació de Tarragona.

Regidora de l’ajuntament de Calafell des del mandat 2003 – 2007 amb les responsabilitats de gestió de benestar social i família i de recursos humans. En el mandat 2011-2015 tinenta d’alcalde de l’àrea de serveis a les persones sent la responsable de la regidoria de cultura, d’ensenyament i de treball. Vicepresidenta de l’OAM Fundació Castell de Calafell, l’organisme responsable de la gestió del patrimoni cultural del municipi. Actualment, regidora a l’oposició.

És presidenta de la subcomissió d’igualtat de l’Associació Catalana de Municipis i membre del consell d’administració del Consorci per a la Normalització Lingüística, representant l’ACM. Membre del comitè local de CDC de Calafell. Membre de l’executiu de federació del Camp de Tarragona de CDC, des del 2007 i vicepresidenta de l’agrupació comarcal del Baix Penedès de CDC des del 2011.

Amant del teatre, la lectura, la paraula i defensora “aferrissada” de la igualtat real entre homes i dones.

Contacta

          

Maria Montserrat López Ureña

Nascuda a Barcelona el 17 d’agost de 1979. Amb residència a Calafell des del 2004 i des de ben petita gaudint de Calafell, durant tot l’any, gràcies als meus pares.

Diplomada en Gestió i Administració Pública i Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona. Posgrau en Gestió i Administració Local (UAB) Postgrau en Hisenda Autonòmica i Local: Finançament. Postgrau en Pressupost, Comptabilitat i Control (UB). Postgrau en Hisenda Local: Gestió Econòmica Avançada (UB). Pendent entrega projecte Màster en Hisenda Autonòmica i Local: Economia i Gestió Avançada (UB). Màster en Community Manager i Social Media (INITEC). Curs d’especialització en Administració Pública Local (UAB). Especialitzada en gestió tributària i econòmica. La meva trajectòria queda avalada per la formació continuada en temes referents a l’Administració Pública assistint habitualment a jornades i cursos vinculats en matèria de gestió i administració pública.
Durant els meus estudis universitaris vaig realitzar les pràctiques a la Divisió II de la Universitat de Barcelona i, posteriorment, durant quatre anys, vaig disposar d’una beca de col•laboració on vaig formar part de l’equip que va desenvolupar l’Espai de Recerca en Economia de la UB. En el 2005, vaig accedir a la funció pública a l’Organisme de Gestió Tributària (Diputació de Barcelona) on durant 7 anys vaig especialitzar-me en tributs locals treballant als Serveis Centrals i posteriorment a les oficines del Garraf i Cubelles.

Regidora de l’Ajuntament de Calafell des de l’exercici 2007. En el mandat 2011-2015 tinent d’Alcalde de Serveis Interns sent la responsable de les regidories d’Hisenda (Intervenció i Tresoreria, Cadastre i gestió Tributària), Contractació (Compres i Serveis Jurídics), Recursos Humans, Servei Atenció Ciutadana i TIC. Actualment treballo com a gerent de comptes en una empresa de desenvolupament tinc vinculada directament amb l’Administració Pública.
Així mateix, m’estic preparant les oposicions de funcionària de l’Administració Local amb habilitació de caràcter nacional, per la categoria de Secretària d’Entrada.e

Formo part del comitè local de CDC de Calafell des del 2007.
Defensora de la professionalització de la política i, per tant, de la tecnocràcia. Apassionada del coneixement (d’aquí la meva contínua formació), dels animals, el mar i de la lectura, sobretot, narrativa històrica.

Contacta

        

Rafel Solé Miró

Nascut a Calafell l’11 de Gener de 1986.

Enginyer de Camins de Canals, Canals i Ports i Graduat en Enginyeria Civil per la Universitat Politècnica de Catalunya, especialització en planificació del territori i urbanisme. Realitzà el Projecte final de carrer en el desenvolupament d’un Pla Parcial Urbanístic, i en la Tesina final de carrera, Estudi i anàlisis de noves estratègies d’implementació de fitxes tècniques de forjats unidireccionals. Paral·lelament, ha realitzat varis cursos per l’estudi i anàlisis de Mercats Financers en varis centres, (ISEFI i IEF).

Emprenedor i empresari. Actualment, responsable de l’àrea financera i administrativa de varies empreses i analista de Mercats Financers. Anteriorment, com a enginyer ha treballat en la Reforma i ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu (Esplugues de Llobregat, Barcelona), en la Connexió ferroviària del corredor del mediterrani en la línia d’AVE en el tram Constantí-Perafort (Tarragona), entre d’altres.

Políticament, en el mandat 2011-2015, Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Obres Públiques, Manteniment, Medi Ambient i Patrimoni de l’Ajuntament de Calafell, sent el responsable de la regidoria d’Urbanisme i Patrimoni. Membre del Consell d’administració de CEMSSA i representat de CiU en l’OAM Fundació Castell de Calafell, l’organisme responsable de la gestió del patrimoni cultural del municipi. En l’actual mandat (2015-2019), regidor a l’oposició.

Soci de vàries entitats del municipi de Calafell i col·laborador en projectes de voluntariat.

Contacta

      

Francisco Clavero Sanz

Nascut a Osca el 14 d’abril de 1957 i resident a Calafell des del 1990.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Cursos de formació de forma continuada en Medicina Interna, Pediatria i Cardiologia.

Actualment cursant la Llicenciatura en Història de l’Art i la qual tinc previsió de finalitzar a curt termini.

La meva activitat professional s’ha desenvolupat com a metge en el àmbit de l’atenció primària i urgències per a l’ICS i, des de fa 25 anys, com a metge de família i Gerent del Centre Mèdic de Calafell.

Regidor de l’Ajuntament de Calafell des del 2011. Durant el mandat 2011-2015 he estat responsable de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, així com de la regidoria de Sanitat.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de fa 17 anualitats. Durant vuit anys d’aquest període, he estat Cap Local; actualment i des de fa 4 anys, sóc membre del Comitè Local de Calafell.

Membre de la tripulació del Bot Salvavides des del 2000 i Vicepresident de la Junta Gestora del Club Patí Calafell (2013 fins l’actualitat). Col·laboro en diferents entitats sense ànim de lucre, especialment les relacionades en la protecció dels animals.

Apassionat de la fotografia i de la història de l’art. En més d’una ocasió he cedit les meves fotografies per diferents exposicions i publicacions.

Contacta

     

Maria Verge i Pascual

Nascuda a Calafell el 14 de juny de 1964.

Graduada en FP1 de Peluqueria.
Durant 23 anys, gerent del seu propi negoci de perruqueria.

Regidora de l’ajuntament de Calafell des de 2007 – 2011 a l’oposició. En el mandat 2011-2015 regidora de Benestar Social, Familia, Gent Gran i igualtat. Actualment, regidora a l’oposició.

Forma part des de fa més de 10 anys, en dues entitats del municipi, com són: Associació Recreativa Cultural (A.R.C), des de la qual s’organitzen diverses festes al municipi, com es els Reis Mags, la Festa de la Bicicleta, les Puntaires, i moltes més. I Cor Orfeó Calafellenc, sent membre de la Junta a més de ser cantaire, des de la qual, organitza la Festa dels Tres Tombs, entre d’altres.

Des de fa 27 anys, forma part de l’organització de una de les Carrosses, del Carnaval de Calafell.

També va ser una de les primeres dones vogadores dels llaguts de Calafell, així com una de les primeres veus femenines dels inicis de Calafell Ràdio.

Contacta