Sandra Suarez alcaldable del PDeCAT Calafell per a les eleccions municipals del 2019 Ha estat escollida per unanimitat a les primàries que ha realitzat el partit


Aquesta tarda en assemblea local extraordinària, Sandra Suarez ha estat escollida per unanimitat com a alcaldable del PDeCAT de Calafell per les pròximes eleccions municipals del 2019.
Sandra Suarez ha explicat que “estic molt feliç, il·lusionada i emocionada per haver estat escollida, però també sóc molt conscient de la gran responsabilitat”. Així mateix Suarez ha volgut agrair la confiança i el suport de tots els militants i regidors i molt especialment a Joan Olivella i al Rafel Solé.
També ha explicat que “el projecte és col·lectiu i d’estima pel municipi per tal de fer feliç als calafellencs i calafellenques”.
Per finalitzar, Sandra ha indicat que “som persones honestes i ara toca seguir treballant pel que realment importa, Calafell”.

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d’assessora a la Diputació de Tarragona. Ha estat regidora a l’Ajuntament de Calafell des de l’any 2003 i a l’actualitat és regidora a l’oposició. Molt vinculada al món cultural i associatiu de Calafell.

A l’assemblea local extraordinària també han assistit el Jaume Casañas, president de la vegueria del Penedès del PDeCAT i Maria Senserrich, portaveu del PDeCAT.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *