Un alcalde de façana


Al final, el temps posa a cadascú al seu lloc i la realitat sempre surt a la llum. El nerviosisme de l’Alcalde Ramon Ferré en aquest any electoral està provocant veure la realitat del govern actual, i cada cop queda més clar que les seves paraules són només paraules, però el que realment fa i pensa és tot el contrari del que piula per xarxes, plens o sofàs. I que millor que mostrar-ho amb només 5 exemples:

  1. CONTRACTACIÓ: hem anat denunciant que presumptament les convocatòries de policia no eren prou clares, i tothom qui coneix el tema té la mateixa preocupació. Davant les paraules de l’Alcalde Ramon Ferré dient que no tenen càrrecs de confiança i que la contractació la fan tota bé, és molt preocupant veure com els Mossos d’Esquadra han entrat al consistori demanat documentació dels processos de selecció. Això no pinta bé!
  2. CALAFELL, MUNICIPI “PET FRIENDLY”: l’incident succeït en les últimes setmanes en la que un gos ha mort a trets per un policia local, i la falta de transparència i protocols per defensar els animals i la convivència, fan que els seus anuncis de PET FRIENDLY (amic de les mascotes) siguin només paraules.
  3. CALAFELL, MUNICIPI “GAY FRIENDLY”: de que serveix pintar bancs amb els colors de la bandera del col·lectiu LGTBI quan l’Alcalde Ramon Ferré realitza comentaris que ratlla l’homofòbia en mig dels plens? Una vergonya que en ple s. XXI haguem de sentir això del màxim mandatari del municipi.
  4. OBRES PER PALETES DEL MUNICIPI: anunciar que donen feina a empreses del municipi per arranjar carrers, però que després totes les voreres de Segur de Calafell siguin per grans empreses de fora, mostra la falta de sensibilitat i de ganes de contribuir amb l’atur de Calafell. Unes inversions que podien beneficiar les empreses del municipi, marxen fora. I estem parlant d’aproximadament 1,5 milions d’euros. Una pena!
  5. LA CASA BARRAL: tothom sap que en aquest mandat no hi ha hagut regidoria de cultura, i que la cultura i moltes de les entitats culturals, han estat abandonades i ignorades. A inici de mandat l’Alcalde Ramon Ferré va tancar la Casa Barral, però al veure les critiques va dir que era per renovar l’espai. Després de més de 3 anys, la Casa Barral està igual. Un exemple clar de tenir zero projecte, i menys cultural, per Calafell.

Podríem posar exemples i exemples, i sempre seria el mateix: moltes paraules, molta façana, dedicació a pagar favors però zero actuació, zero preocupació, zero interès general i moltes mentides.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *