Valoracions del PDeCAT Calafell del ple del mes d’octubre de 2018 - S'aprova la moció de proposar el nom de l'1 d'Octubre a la plaça situada al carrer Sant Pere, davant de les dependències municipals de Calafell Platja - Aprovem convocatòria de concessió d'ajuts a l'educació de caràcter individual, per al primer trimestre del curs 2018-2019


Dilluns vam fer el ple ordinari corresponent al mes d’octubre. Un ple de tràmit com darrerament exceptuant l’aprovació de la convocatòria de concessió d’ajuts a l’educació de caràcter individual per al primer trimestre del curs 2018-2019.

Un dels punts més importants i que s’ha aprovat per majoria ha estat la moció que s’ha presentat per tal de proposar el nom d’U d’Octubre a la plaça situada al carrer Sant Pere, davant de les dependències municipals de Calafell Platja. Considerem que el fet de proposar aquest nom és un reconeixement a totes aquelles persones que van estar durant dies treballant perque tothom pogués votar. De fet, al nostre municipi, a Calafell van votar 5.000 persones i amb aquesta moció, la plaça U d’octubre es convertirà en un agraïment a tothom que va contribuir a que les persones es poguessin expressar lliurement a les urnes.

El dilluns vam declinar fer precs i preguntes perquè les persones presents al públic poguessin intervenir sent d’hora i per adherir-nos a l’acte que han organitzat les entitats ANC, Òmnium, Plataforma 1-O i CDR.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *