Valoracions del PDeCAT Calafell del ple extraordinari del mes d’octubre de 2018 - Ens assabentem que hi ha un ple extraordinari i urgent amb 15 punts poc més de 36 hores abans d'aquest. - La improvisació, la manca de transparència i la manca de participació amb els grups de l'oposició segueix sent la tònica habitual del #desgovern


Sorprenentment i després d’haver finalitzat el ple ordinari del mes d’octubre, l’endemà se’ns comunica en comissions informatives que s’ha de fer un ple extraordinari i urgent 48 hores després del primer. Inicialment havia de constar de 3 punts i resulta que després es va ampliar a 15 punts. Trobem que la improvisació, la manca de transparència i la manca de participació amb els grups de l’oposició segueix sent la tònica habitual del #desgovern.

Per coherència i per la nostra lluita a favor de les entitats, associacions i les escoles bressol hem votat a favor de tots aquests punts, malgrat que no estem d’acord amb les formes de fer d’aquest #desgovern. Què mínim que ens hagués informat que possiblement hi hauria un ple extraordinari!!!!!

L’únic punt que vam votar en contra va ser el número 15, Proposta de resolució d’al·legacions i aprovació definitiva del pressupost general i la plantilla de l’Ajuntament de Calafell, del seu organisme autònom i de la societat municipal per a l’any 2018. Com ja vam dir al ple passat, trobem que votar a favor del pressupost del 2018 al mes de setembre, com menys és inaudit. Per primera vegada en tres anys no hem presentat cap al·legació, ja que, també i per primer cop, se’ns va convidar a fer propostes per al pressupost del nostre municipi. Que s’aprovi el pressupost com definitiu el dia 3 d’octubre diu molt de qui està al capdavant d’aquest ajuntament. També hem instat que ara, que ja tenim pressupost, si més no, facin una modificació de crèdit (que els hi votarem a favor) per al Club de petanca de Calafell, ja que el #desgovern no ha complert la seva paraula.

Perquè tenim un altre projecte de municipi, perquè els tempos no es compleixen, i perquè les promeses que fan s’hi han de complir, hem votat en contra.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *